aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο Λονδίνο για Κουτίνιο η Μπαρσελόνα!

Στο Λονδίνο για Κουτίνιο η Μπαρσελόνα!

Στο στρατόπεδο των «Μπλαουγκράνα» κυριαρχεί το θέμα του Νεϊμάρ και η επικείμενη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν που αναμένεται να… σπάσει όλα τα κοντέρ. Ωστόσο την ίδια στιγμή στη Βαρκελώνη ετοιμάζουν τη μεταγραφική τους αντεπίθεση με τον Κουτίνιο!

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ είναι ο βασικός στόχος της Μπαρσελόνα, η οποία κάνει πλέον δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του. Ιθύνοντες της Μπαρσελόνα, σύμφωνα με την καταλανική Sport, ταξίδεψαν στο Λονδίνο και μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Οι Ρεντς ζητάνε το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, γνωρίζοντας άλλωστε ότι η Μπαρσελόνα θα έχει πολλά χρήματα διαθέσιμα λόγω της πιθανής μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί. Η Μπαρσελόνα φαίνεται αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Κουτίνιο και οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ σε βρετανικό έδαφος θα κρίνουν πολλά μέσα στις επόμενες ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ