aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτο Λονδίνο δίνουν τα χέρια Μουρίνιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο Λονδίνο δίνουν τα χέρια Μουρίνιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο ατζέντης του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ στο Λονδίνο για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Αβέβαιο ακόμα το μέλλον του Ράιαν Γκιγκς.

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Στο Λονδίνο θα βρίσκεται σήμερα ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή των «Κόκκινων Διαβόλων», Εντ Γούντγουορντ προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Μία λεπτομέρεια που απομένει είναι αυτή της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Τα ρεπορτάζ από το Νησί κάνουν λόγο για τριετή διάρκεια, αλλά ακόμα το χρονικό όριο δεν έχει «κλείσει». Επιπλέον μία άλλη λεπτομέρεια έχει να κάνει με το μέλλον του Ράιαν Γκιγκς. Ο τελευταίος δεν θα συνεχίσει στο πόστο του βοηθού καθώς ο Μουρίνιο θα φέρει μαζί του το δεξί του χέρι, Ρούι Φαρία.

Ήδη γίνονται σκέψεις για τη θέση που θα μπορούσε να έχει ο Γκιγκς στο τεχνικό επιτελείο του Special One, ενώ θα πρέπει να αναμένεται τετ-α-τετ μεταξύ του Ουαλού και του Πορτογάλου προκειμένου από κοινού να αποφασίσουν ποια συνεργασία θα έχουν στον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ