aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ολίβα! (pics & vids)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μετά από την Ομόνοια εργάστηκε ανεπιτυχώς και για λίγους μήνες στη Λιέιδα και πλέον βρήκε νέα εργασιακή στέγη στη Πρέμιερ Λιγκ! Όχι, ως πρώτος προπονητής όμως, αλλά ως βοηθός και συνεργάτης του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Βλέπετε, ο Ολίβα εργάστηκε καλύτερα σε αυτό το πόστο στο πρόσφατο παρελθόν, παρά ως πρώτος προπονητής.

Ο Φλόρες, γνωστός από την παρουσία του σε ομάδες υψηλού επιπέδου της Ισπανίας όπως Χετάφε, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Εσπανιόλ, καθώς και στην πορτογαλική Μπενφίκα ανάμεσα σε κάποιους άλλους συλλόγους, θα εργάζεται πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ και στη Γουότφορντ, αντικαθιστώντας τον Χάβι Γκράθια.

Ο Ισπανός κόουτς, για ακόμη μια φορά επέλεξε να εμπιστευτεί τον Ανδαλουσιάνο πρώην προπονητή της Ομόνοιας ως έναν από τους άμεσους συνεργάτες του, αφού οι δύο τους συνεργάστηκαν παλαιότερα σε Σαμπάμπ Αλ-Άχλι και Αλ-Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Επσανιόλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ