aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτην έξοδο της Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Στην έξοδο της Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Με πολλές δυσκολίες αρχίζει η φετινή σεζόν για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, κάτι που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, από την οποία ηττήθηκε 2-0.

Για τον Ισπανό τεχνικό, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, αντίθετα από αυτό το σημείο κορυφώνονται, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Times», οι «κανονιέρηδες» έχουν βάλει πωλητήριο στον αρχηγό και βασικό τους επιθετικό, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο 32χρονος που την περσινή σεζόν είχε και κρούσματα απειθαρχείας, μετά την περσινή ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχει καταφέρει να κρατήσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ο Μικέλ Αρτέτα σκέφτεται την πώλησή του, ώστε από τα έσοδα να προκύψουν ενισχύσεις με στόχο την ανοικοδόμηση του ρόστερ.

Ο Γκαμπονέζος φορ τις πρώτες του δύο σεζόν είχε πετύχει 60 γκολ, ωστόσο την επόμενη είχε μόλις 10, ενώ λόγω ασθένειας έχασε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, μένοντας εκτός αποστολής.

Το δύσκολο για την Άρσεναλ είναι ότι ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι πλέον 32 ετών και παράλληλα αμείβεται με πάνω από 400.000 ευρώ την εβδομάδα, οπότε είναι δύσκολο κάποια ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις και των Λονδρέζων και του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ