aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στη λίστα ο Στίβεν Τζέραρντ

Έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην Premier League με 10 βαθμούς, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να προχωράει στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιν Σμιθ.

Ο Άγγλος κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των “σφυριών” τον Οκτώβριο του 2018 και αποχώρησε από το Μπέρμιγχαμ έχοντας απολογισμό 56 νίκες, 27 ισοπαλίες και 55 ήττες σε 138 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της ομάδας. Πλέον η Άστον Βίλα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ να πρωταγωνιστεί στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων του συλλόγου.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, ο οποίος από το 2018 είναι προπονητής της Ρέιντζερς, οδηγώντας την μάλιστα την περασμένη σεζόν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σκωτίας, εξετάζεται προσεκτικά από τη διοίκηση της Άστον Βίλα, ώστε να αντικαταστήσει τον Σμιθ. Όπως αναφέρουν οι Times, πλην του Τζέραρντ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, τη λίστα συμπληρώνουν ο προπονητής της Σάουθαμπτον, Ραλφ Χάσενχουλτ, και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί του Βελγίου και της Δανίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Κάσπερ Χιούλμαντ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ