aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτέρλινγκ: Βρήκε ξανά τον παλιό του εαυτό κι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League...

Στέρλινγκ: Βρήκε ξανά τον παλιό του εαυτό κι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League (vid)

ον περασμένο Νοέμβριο η Μπαρτσελόνα επιδίωκε την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε άλλα σχέδια για το μέλλον του Άγγλου άσου μιας κι επιθυμία του ήταν -και είναι- να τον διατηρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν στο ρόστερ.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Ισπανός τεχνικός στο πρόσωπο του, έκανε τον Στέρλινγκ να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες. Γι’ αυτό και αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Δεκεμβρίου.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τον προηγούμενο μήνα αγωνίστηκε σε επτά αναμετρήσεις με την Σίτι, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα και μία ασίστ. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις ήταν αρκετές προκειμένου να κερδίσει το βραβείο του Δεκεμβρίου, το οποίο είναι και το τρίτο στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ