aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτάση… Κρίσταλ Πάλας για Σίτι και ευκαιρία για Λίβερπουλ! (vid)

Στάση… Κρίσταλ Πάλας για Σίτι και ευκαιρία για Λίβερπουλ! (vid)

Φούντωσε για τα καλά η μάχη του τίτλου στην Premier League και όλα συνηγορούν πια στο ότι πάμε για φινάλε θρίλερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε δύο δοκάρια και τεράστιες ευκαιρίες, για να πάρει το «διπλό» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο ”Selhurst Park”, άφησε, όμως, δύο βαθμούς (0-0) και δίνει την ευκαιρία τώρα στη Λίβερπουλ να την πλησιάσει στον πόντο! Οι «κόκκινοι», θυμίζουμε, έχουν ένα ματς λιγότερο, το οποίο θα δώσουν την Τετάρτη (16/3, 22:15) το βράδυ. Ένα πολύ δύσκολο ματς, βέβαια, αφού φιλοξενούνται από τη φορμαρισμένη Άρσεναλ. Σε κάθε περίπτωση, έχουν την ευκαιρία με θετικό αποτέλεσμα, πόσω μάλλον με νίκη, να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τη Σίτι!

Μια Σίτι, που μπορεί να τραβάει τα μαλλιά της…

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, παρότι κινδύνεψε ακόμη και με ήττα, αφού το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής στο τέλος έγινε «ροντέο», ήταν σαφώς καλύτερη, φτάνοντας -κλασικά- την κατοχή μπάλας στο 80%. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι έχασε τα άχαστα! Στο 27′, ο «κεραυνός» του Κανσέλο από τα 30 μέτρα τράνταξε το δοκάρι της Πάλας, ενώ απέτυχε να ευστοχήσει στην επαναφορά ο Λαπόρτ, με τις προσπάθειες του Μαχρέζ, επίσης, να μη βρίσκουν στόχο. Ο Αλγερινός γενικά δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα!

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Σίτι συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 57′ διπλασίασε τα δοκάρια της με τον Ντε Μπρόινε, ενώ ο Γουάιτα, αναμφίβολα MVP του αγώνα, κάνει τρομερή απόκρουση στην επαναφορά του Μαχρέζ! Στο 71′, δε, χάθηκε αδιανόητη ευκαιρία και πάλι για τους «πολίτες», με τον Μπερνάρντο Σίλβα, εξ επαφής, με κενή εστία, να το χάνει!

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε «τρελό» ρυθμό, με την Κρίσταλ Πάλας να ξεθαρρεύει και να απειλεί. Στο 90′, πάντως, η Σίτι είχε μια τελευταία ευκαιρία, με τον Λαπόρτ να κάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά να μπλοκάρει ο Γουάιτα και να πιάνει το κεφάλι του απελπισμένος ο Γκουαρδιόλα. Τίποτα, λοιπόν, δεν άλλαξε (0-0) μέχρι το φινάλε του αγώνα, με την Κρίσταλ Πάλας να στερεί βαθμούς για δεύτερο ματς στη σεζόν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στον πρώτο γύρο, θυμίζουμε, η Πάλας είχε νικήσει 2-0!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ