aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τρίπιερ

Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τρίπιερ

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Νησί. Ο 30χρονος δεξιός μπακ είναι από τους βασικούς «πυλώνες» της άμυνας των «ροχιμπλάνκος» στη πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν, έχοντας πάρει μέρος σε 27 παιχνίδια στη La Liga με έξι ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Athletic», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του διεθνούς Άγγλου, θέλοντας να προχωρήσει στον επαναπατρισμό του μετά από δύο χρόνια, όταν και αποχώρησε από τη Τότεναμ.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 30 εκατομμύρια λίρες για να πείσουν τον ισπανικό σύλλογο να συνεναίσει στη μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο μια επίσημη κρούση της Γιουνάιτεντ μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην αποχώρησή του από τη Μαδρίτη, αφού είναι γνωστό πως ο Τρίπιερ είναι φίλος της ομάδας του Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ