aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣούπερ προσφορά της Μπαρσελόνα για Κουτίνιο!

Σούπερ προσφορά της Μπαρσελόνα για Κουτίνιο!

Μπορεί η Λίβερπουλ να έχει απορρίψει τρεις φορές προτάσεις της Μπαρσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό «Don Balon», η ισπανική ομάδα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ και θα επανέλθει τον Ιανουάριο με νέα προσφορά.

Η τελευταία προσφορά των Καταλανών για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ανήλθε στα 125 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταπήδησε στις αρχές Αυγούστου στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ποσού-ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιμένει ότι ο 25χρονος άσος δεν θα παραχωρηθεί, αλλά σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πριν από μερικές ημέρες έγινε στις ΗΠΑ συνάντηση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ με ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Οι τελευταίοι ζήτησαν πιο διαλλακτική στάση σε περίπτωση νέας πρότασης της Μπαρσελόνα και φαίνεται πως οι Άγγλοι δείχνουν τώρα διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κουτίνιο.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ οι «μπλαουγκράνα» έχουν καταθέσει πρόταση στον 25χρονο σταρ, που περιλαμβάνει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 25 εκατ. ευρώ! Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραχωρήσει τον Κουτίνιο, θα γίνει αυτόματα, ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Μπάρτσα», πίσω από τον Λίονελ Μέσι και μπροστά από τον Λουίς Σουάρεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ