aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣόλσκιερ σε Φέργκιουσον για Ρονάλντο: «Δεν μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι»

Σόλσκιερ σε Φέργκιουσον για Ρονάλντο: «Δεν μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι»

Απάντηση στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος είχε πει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πρέπει να είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Την άποψή του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε δηλώσεις, που είχε κάνει μετά την ισοπαλία των «κόκκινων διαβόλων» με 1-1 απέναντι στην Έβερτον.

«Πρέπει πάντα να ξεκινάς με τους καλύτερους παίκτες σου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο άλλοτε Σκωτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ. Από την πλευρά του, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έσπευσε να απαντήσει στον πρώην προπονητή του, λέγοντας πως όλοι θα ήθελαν να βλέπουν τον Κριστιάνο στην αρχική εντεκάδα της ομάδας, αυτό όμως δεν είναι εφικτό.

«Είμαι πολύ χαλαρός με αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ο Σερ Άλεξ γνωρίζει ότι δεν με ενοχλεί. Όλοι θέλουμε να δούμε τον Κριστιάνο. Όλοι θέλουμε, γιατί είναι μοναδικός, είναι διαφορετικός, έκανε καριέρα και όλοι θέλουν να έρθουν να τον παρακολουθήσουν. Αλλά δεν μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι που έχουμε, εκ φύσεως δεν γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ