aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣόλσκιερ: «Η πιο μαύρη μέρα μου στη Γιουνάιτεντ»

Σόλσκιερ: «Η πιο μαύρη μέρα μου στη Γιουνάιτεντ»

Ως τη χειρότερη μέρα της καριέρας του ως προπονητής χαρακτήρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ με 5-0 ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολεγκ Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός έκανε λόγο για την πιο μαύρη μέρα από τη στιγμή που ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ κατά πολύ χειρότερη από την περσινή, 6-1 από την Τότεναμ και τόνισε πως μετά την ήττα αυτοί οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στον πάτο αλλά πρέπει να συνέλθουν.

«Είναι η πιο μαύρη μέρα από τη στιγμή που καθοδηγώ αυτούς τους παίκτες. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτές τις ευκαιρίες σε μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ, και δυστυχώς το κάναμε. Η όλη απόδοση μας δεν ήταν αρκετά καλή».

Έχετε ευθύνη για την απόδοση της ομάδας; «Είναι δική μου η ευθύνη. Το προπονητικό επιτελείο είναι πολύ, πολύ καλό, εξαιρετικό, και επιλέγω τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε το παιχνίδι και σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί».

«Παίζουμε στην έδρα μας, αγωνιζόμαστε κόντρα στη Λίβερπουλ, είχαμε πάντα παρόμοια προσέγγιση εναντίον της εδώ – να πάμε ψηλά και να πιέζουμε. Σήμερα βρήκαν τις ευκαιρίες τους νωρίς, κάτι που δεν έχουν ξανακάνει. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει πάντα να προσπαθεί να σφραγίσει την εξουσία της όταν παίζει εντός έδρας».

«Μπορείτε να ανατρέξετε στην περσινή σεζόν όταν χάσαμε 6-1 από την Τότεναμ. Αυτό είναι χειρότερο, κατά πολύ χειρότερο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Έχουμε φτάσει πολύ μακριά ως ομάδα για να τα παρατήσουμε τώρα».

Για την αποχώρηση του κόσμου αρκετά νωρίς: «Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί – θα μπορούσαν να είχαν αντιδράσει χειρότερα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά υποστήριζαν την ομάδα μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε στον πάτο, δεν μπορούμε να νιώσουμε χειρότερα από αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ