aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣόλσκιερ: «Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στο Μάντσεστερ, πιθανότατα και στον κόσμο»

Σόλσκιερ: «Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στο Μάντσεστερ, πιθανότατα και στον κόσμο»

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή για την Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο Όλντ Τράφορντ τη Σίτι σε μία παραδοσιακή μάχη της πόλης του Μάντσεστερ.

Ο Σόλσκιερ ως προπονητής της Γιουνάιτεντ μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες απέναντι στους «πολίτες» και γνωρίζει τη σημασία που έχει το ντέρμπι για την πόλη. Σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφερόμενος στο ντέρμπι, ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην πόλη του Μάντσεστερ αλλά και στον κόσμο.

«Πρέπει να σεβαστείς αυτά που έχει κάνει η Σίτι τα τελευταία 10 χρόνια, ακόμα περισσότερο για τα τελευταία 4-5. Αλλά είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάντα θέλουμε να επιστρέφουμε δυναμικά. Πιστεύω ότι είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στο Μάντσεστερ και πιθανότατα και στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά 48χρονος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ