aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣόλσκιερ: «Δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον του Χάαλαντ, εξαρτάται από αυτόν»

Σόλσκιερ: «Δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον του Χάαλαντ, εξαρτάται από αυτόν»

Δεν θέλησε να φανερώσει τις όποιες προσθέσεις μπορεί να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο επιθετικό της Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του.

Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει για το αν βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε μαζί του στην Μόλντε.

«Θα έχει μία φανταστική καριέρα, τον παρακολουθώ, πάντα το έλεγα αυτό. Ήταν 18 μήνες που δουλέψαμε μαζί; Σχεδόν δύο χρόνια, μάλλον, ένα υπέροχο διάστημα. Θα έχει σίγουρα μία σπουδαία καριέρα με την Νορβηγία και τον σύλλογο του. Τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ντόρμουντ, οπότε θα δούμε πού θα καταλήξει. Σαν Νορβηγός και κάποιος που έχει μιλήσει μαζί του, φυσικά και είναι ωραίο που πηγαίνει τόσο καλά.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα, μετά θα κάνει και εκείνος το ίδιο για να γίνει καλύτερος παίκτης. Πού θα καταλήξει; Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, παρά το ότι του εύχομαι ότι καλύτερο. Τι επιλογή θα κάνει, αυτό εξαρτάται από εκείνον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ