aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ Γιουνάιτεντ χωρίς Πογκμπά του χρόνου»

Σόλσκιερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ Γιουνάιτεντ χωρίς Πογκμπά του χρόνου»

Βέβαιος πως ο Πολ Πογκμπά θα φοράει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ερχόμενη σεζόν παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο προπονητής της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Παρά τις έντονες φήμες για αποχώρηση του Γάλλου μέσου το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νορβηγός τεχνικός ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας πως όλοι στον σύλλογο έχουν το μυαλό τους στο ζευγάρωμα με τους Καταλανούς και πως οι συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το μέλλον τους θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

«Ο Πολ ανυπομονεί για το αυριανό παιχνίδι. Είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στα κρίσιμα ματς. Ξέρει ότι το ματς με την Παρί δεν ήταν και το καλύτερό του, οπότε είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο να κάνει έναν καλό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Επίσης, δεν μπορώ να τον δω να μην παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη σεζόν. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι και οι συζητήσεις για τα συμβόλαια θα γίνουν αργότερα. Για την ώρα όλοι στρέφουμε την προσοχή μας στην Μπαρτσελόνα γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εδώ», σχολίασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ