aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σοκάρει η αποκάλυψη του Ζινολά

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί πριν από μερικούς μήνες σε τετραπλό bypass μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα στην πατρίδα του.

Όπως έγινε γνωστό τότε, ο Ζινολά μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Σήμερα, ο πρώην άσος της Τότεναμ και της Νιούκαστλ αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για όσα συνέβησαν τον Μάιο του 2016 και να αποκαλύψει, μάλιστα, ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον για οκτώ λεπτά!

«Η καρδιά μου σταμάτησε για οκτώ λεπτά το λιγότερο. Δεν είχα σφυγμό. Ήμουν νεκρός. Αυτό συνέβη στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Τότε ήρθε το ασθενοφόρο και με έβαλαν στον απινιδωτή. Τρεις φορές χρειάστηκε να με… χτυπήσουν με το ρεύμα για να επανέλθω. Οι φίλοι μου, μου είπαν εκ των υστέρων ότι ήταν από πάνω μου και μου φώναζαν να κρατηθώ στη ζωή. Με την τέταρτη προσπάθεια η καρδιά μου άρχισε και πάλι να χτυπά. Οι φίλοι μου άρχιζαν να ζητωκραυγάζουν απο χαρά» ανέφερε ο Ζινολά και συμπλήρωσε:

«Είναι περίεργο διότι δεν υπάρχει κανένα προειδοποιητικό σημάδι. Απλά κάποια στιγμή, την ώρα του αγώνα, ένιωσα κάτι σαν σφίξιμο στο στήθος. Ένας φίλος με ρώτησε αν μπορούσα να συνεχίσω και του απάντησα ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το σημαντικό στην περίπτωσή μου είναι ότι δεν σταμάτησε η κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο. Γι’ αυτό είμαι ζωντανός σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ