aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣοκ με Ράσφορντ: Νοκ-άουτ μέχρι τον Οκτώβριο

Σοκ με Ράσφορντ: Νοκ-άουτ μέχρι τον Οκτώβριο

Τις υπηρεσίες του Μάρκους Ράσφορντ για τους επόμενους τρεις μήνες αναμένεται να στερηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Άγγλος επιθετικός θα μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο του, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Telegraph.

Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Τρίτη και διαπιστώθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, το οποίο τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Νοέμβριο και έτσι ο ίδιος και η Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση δεν θεωρείται απαραίτητη, καθώς το πρόβλημα που έχει δεν πρόκειται να χειροτερέψει, ο Ράσφορντ ανησυχεί από την άλλη πλευρά για το ότι δεν βελτιώνεται και η κίνησή του στο τρέξιμο επηρεάζεται έντονα από τους πόνους, ενώ οι παυσίπονες ενέσεις που πραγματοποιεί κάθε τόσο, δεν θεωρούνται μια λύση με την οποία θα ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημά του.

Επιπλέον, για να μην χάνει ακόμα περισσότερο χρόνο, ο Ράσφορντ επιθυμούσε να κάνει άμεσα την επέμβαση, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί στα τέλη Ιουλίου, με αποτέλεσμα το διάστημα που θα μείνει εκτός να αυξάνεται στους τρεις μήνες από σήμερα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μετά την επέμβαση θα πρέπει να περάσουν έξι εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να προπονηθεί ξανά κι άλλο τόσο για να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ράσφορντ αναμένεται να χάσει τα οχτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην Premier League, τα τρία πρώτα από τον όμιλο του Champions League και φυσικά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ