aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣκέψεις για επιβράβευση των ομάδων με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού από την Πρέμιερ Λιγκ

Σκέψεις για επιβράβευση των ομάδων με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού από την Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Πρέμιερ Λιγκ έστειλε επιστολή στις ομάδες της λίγκας με σκοπό να ενημερώσει για τα οφέλη που θα έχουν αυτές με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων παικτών.

Ο Ενγκολό Καντέ είναι το τελευταίο παράδειγμα ποδοσφαιριστή που δεν έχει εμβολιαστεί και θα χάσει το παιχνίδι με την Γιουβέντους αφού νόσησε από τον κορονοϊό. Για αυτό το λόγο, η διοικούσα αρχή της Πρέμιερ Λιγκ θέλει να ωθήσει ακόμη περισσότερους παίκτες να εμβολιαστούν καθώς τα ποσοστά που βγήκαν στην επιφάνεια την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απογοητευτικά.

Μόνο οι Μπρέντφορντ, Λιντς και Γουλβς διατηρούν ένα ποσοστό ανάμεσα στο 89 εώς και 100% εμβολιασμένων παικτών, την ίδια ώρα που στην κατηγορία υπάρχουν δύο ομάδες με μόλις 6 παίκτες που έχουν προστατευτεί από τον ιό.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, μόνο επτά ομάδες έχουν εμβολιαστεί πλήρως, οπότε έχουμε δρόμο να κάνουμε. Εξετάζουμε αν και με ποιον τρόπο μπορούμε να «ανταμείψουμε» τις ομάδες/παίκτες που συμμορφώνονται περισσότερο με τον Covid και έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή της Πρέμιερ Λιγκ στους συλλόγους της λίγκας και πλέον αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα του εμβολιασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ