aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣκάνδαλο στην Πρέμιερ Λιγκ: Απατεώνες προσφέρουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στους παίκτες για 1.000 λίρες!

Σκάνδαλο στην Πρέμιερ Λιγκ: Απατεώνες προσφέρουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στους παίκτες για 1.000 λίρες!

Σάλο έχει ξεσηκώσει το δημοσίευμα της Daily Mail που κάνει λόγο για σκάνδαλο πλαστογραφίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, μερικοί επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην κατηγορία για να προσφέρουν πλαστά πιστοποιητικά σε παίκτες έναντι 1.000 λιρών.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι ποδοσφαιριστές έχουν «αγοράσει» τα πλαστά πιστοποιητικά, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη τους.

Η Πρέμιερ Λιγκ διαθέτει πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού με μόλις τρεις ομάδες να έχουν ξεπεράσει το 90% στο σύνολο των παικτών τους ενώ μόνο 7 ομάδες έχουν πάνω από τους μισούς παίκτες εμβολιασμένους με τη διπλή δόση.

Με αυτή τη στάση των παικτών, οι απατεώνες αργά ή γρήγορα θα εισέλθουν και στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα αποδειχθούν καταστροφικά και για τους παίκτες αλλά και για την ίδια τη Λίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ