aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣκάνδαλο Ρούνεϊ: Οι ημίγυμνες καλλονές που πόζαραν πλάι του δέχονται απειλές για τη ζωή τους

Σκάνδαλο Ρούνεϊ: Οι ημίγυμνες καλλονές που πόζαραν πλάι του δέχονται απειλές για τη ζωή τους

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γουέιν Ρούνεϊ βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του σχολιασμού για.. τους λάθος λόγους. Συγκεκριμένα, σε έξοδο του σε ένα κλαμπ ένα Σάββατο του Ιουλίου, απαθανατίστηκε λιπόθυμος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητα αλκοόλ, με ημίγυμνες καλλονές στο πλευρό του.

Σύμφωνα με πηγές της Sun, οι νεαρές καλλονές μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, έχουν αποστασιοποιηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, δέχονται απειλές για τη ζωή τους!

«Είχαν βγει το βράδυ, μετά από πολύ καιρό λόγω του lockdown και η ιδέα του να θέλει κάποιος σαν τον Ρούνεϊ να περάσει χρόνο μαζί τους, προφανώς τους άρεσε. Αλλά δεν έχουν κάνει κάτι λάθος και δεν αξίζουν αυτή την αντιμετώπιση. Έλαβαν μέχρι και απειλές θανάτου, κάτι που της έκανε να σκληρύνουν. Δυστυχώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν για ακόμη μια φορά το χειρότερο τους πρόσωπο», αναφέρουν κοντινά τους πρόσωπα.

Το χρονικό του σκανδάλου

Ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, φαίνεται να είχε λιποθυμήσει από το ποτό σε έξοδο του σε νυχτερινό κέντρο, κάτι που όμως δεν πτόησε σέξι νεαρές κοπέλες να φωτογραφηθούν προκλητικά δίπλα του.

Ο Ρούνεϊ φέρεται να έχει ζητήσει ήδη έρευνα από τις Αρχές, καθώς οι φωτογραφίες αυτές βγήκαν εν αγνοία του, ωστόσο η ζημιά για τον ίδιο έχει ήδη γίνει. Ο γάμος του με την Κολίν, σύντροφό του από τότε που ήταν στο σχολείο, έχει περάσει από πολλές κρίσεις και αυτή ίσως να αποτελέσει το τελικό χτύπημα. Η ίδια λέγεται πως τον έχει καλέσει πολλάκις να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, ενώ παλαιότερα είχε παραδεχτεί πως είχε εθισμό και με τον τζόγο.

Σύμφωνα με τη Sun και μαρτυρίες που αποκαλύπτει, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ.

Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ