aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣίγουρη η αποχώρηση του Λίνγκαρντ από την Γιουνάιτεντ – Εξετάζει τις επιλογές του ο Καβάνι

Σίγουρη η αποχώρηση του Λίνγκαρντ από την Γιουνάιτεντ – Εξετάζει τις επιλογές του ο Καβάνι

Τέλος αναμένεται να λάβει το σίριαλ ανάμεσα σε Τζέσι Λίνγκαρντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο και να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο επαγγελματισμός που διακατέχει τον Λίνγκαρντ έχει γίνει ευδιάκριτος στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», με τον ποδοσφαιριστή να προπονείται κανονικά και να υπολογίζεται από τον Ραλφ Ράνγκνικ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την ίδια ώρα, παρόμοια είναι η κατάσταση με τον Έντισον Καβάνι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ουρουγουανό να βλέπει επίσης το συμβόλαιό του να τελειώνει, επιθυμώντας περισσότερο να δει την πόρτα της εξόδου.

Για τον λόγο αυτό, φημολογείται πως εξετάζει τις επιλογές του, δίχως ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα αποχωρήσει ή όχι από την Premier League. Δεδομένα, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η παραμονή ή όχι του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με αυτόν στο «τιμόνι», ο χρόνος συμμετοχής του Καβάνι περιορίστηκε αισθητά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ