aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Σφαλιάρα» στη Σίτι και πρώτο Community Shield για τη Λέστερ μετά από μισό αιώνα (vid)

«Σφαλιάρα» στη Σίτι και πρώτο Community Shield για τη Λέστερ μετά από μισό αιώνα (vid)

Με ονειρεμένο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την τρομερή Λέστερ, που συνεχίζει να ζει ένα όνειρο, διανύοντας την τελευταία 5ετία την καλύτερη εποχή στην ιστορία της!

Μετά το πρωτάθλημα, λοιπόν, του 2016 και το Κύπελλο πριν από λίγους μήνες, οι «αλεπούδες» με το πέναλτι του Ιεανάτσο στο 89′ υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε ξεκίνημα με… σφαλιάρα στη σεζόν, και με το 1-0 κατέκτησαν και το Community Shield!

Είναι το πρώτο Community Shield που κατακτά η Λέστερ μετά από ακριβώς μισό αιώνα! Το 1971 είχε επικρατήσει 1-0 της Λίβερπουλ.

Οι «αλεπούδες», μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Βάρντι στο 45’+1′, σε ένα ματς, δε, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα. Το ντεμπούτο του, έξαλλου, πραγματοποίησε με τη φανέλα της Σίτι ο Τζακ Γκρίλις, αλλά συνοδεύτηκε από ήττα και απώλεια του πρώτου τίτλου για τη νέα σεζόν.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Σεγιουντζιού, Μπέρτραντ (78′ Τόμας), Άμαρτεϊ, Εντιντί, Τίλεμανς (72′ Σουμαρέ), Μάντισον (71′ Χαλ), Μπαρνς (78′ Ιεανάτσο), Πέρεθ (71′ Άλμπριντον), Βάρντι (71′ Ντάκα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Μεντί, Μπράουν, Φερναντίνιο, Γκιντογάν (65′ Ρόντρι), Μαχρέζ, Τόρες (74′ Νάιτ), Εντοζί (65′ Γκρίλις).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ