aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣαντιό Μανέ: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Σενεγαλέζου σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ

Σαντιό Μανέ: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Σενεγαλέζου σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ

Η μεταγραφή του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι. Ο διεθνής Σενεγαλέζος άφησε το Άνφιλντ και τους «reds» μετά από έξι χρόνια και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μάλιστα όπως επικοινώνησαν οι Βαυαροί, ο πολύπειρος άσος σκέφτηκε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στο Μέρσεϊσαϊντ και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει.

Έστειλε σοκολάτες, ένα πορτρέτο του και χειρόγραφες κάρτες σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ από την κυρία που φρόντιζε για την καθαριότητα μέχρι τον φύλακα, ο σπουδαίος επιθετικός δεν ξέχασε κανέναν και ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους πει «ευχαριστώ» για τη συνεργασία τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ