aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣαλάχ: «Σίγουρα και του χρόνου στη Λίβερπουλ»

Σαλάχ: «Σίγουρα και του χρόνου στη Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ κοντράρεται το Σάββατο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι στον τελικό του Champions League και ο Μοχάμεντ Σαλάχ διψάει για εκδίκηση.

Διότι του έχει μείνει αξέχαστος ο τελικός του 2019 όταν αποχώρησε τραυματίας, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας του.

Παράλληλα, ο Αιγύπτιος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα του συμβολαίου του (σσ. έχει ως το 2023), τονίζοντας πως και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σίγουρα στη Λίβερπουλ.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Θέλω απλά να δω τον Χέντο (σσ. Χέντερσον) με το τρόπαιο στα χέρια του και ελπίζω μετά να το δώσει και σε εμένα. Σίγουρα μένω και την επόμενη σεζόν εδώ»

«Έχω μεγάλο κίνητρο, κίνητρο να φτάσω στην κορυφή μετά απ’ ότι συνέβη την Κυριακή, όλοι έχουμε τεράστιο κίνητρο. Παλεύουμε γι’ αυτό και όλοι είναι ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε.

Γα τον τελικό που αποχώρησε λόγω τραυματισμού το 2019: «Θυμάμαι ότι βγήκα εκτός και αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Ήμουν πολύ στα κάτω μου αυτό το διάστημα. Είχα μια καλή σεζόν, ήρθα να παίξω στον τελικό και βγήκε εκτός αγώνα. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί για έναν ποδοσφαιριστή. Έμαθα το αποτέλεσμα από το νοσοκομείο. Δεν έπρεπε να χάσουμε με αυτόν τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ