aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλάχ: «Η φετινή χρονία είναι μόνο η αρχή»

Σαλάχ: «Η φετινή χρονία είναι μόνο η αρχή»

Οι υποστηρικτές των Μέρσεϊσαϊντερς επέλεξαν τον «Φαραώ» για MVP των «reds» μέσα από τη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε η ομάδα και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τα 43 γκολ και τις… αμέτρητες σπουδαίες εμφανίσεις του. Ίδια άποψη είχαν και οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίοι ανέδειξαν τον 25χρονο άσο ως τον κορυφαίο συμπαίκτη τους.

Καλύτερος νέος της χρονιάς ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με τις 31 συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα ενώ το γκολ του Όκλεϊντ Τσάμπερλεν στο πρώτο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκε το σημαντικότερο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η ερώτηση-κριτική για τον Σαλάχ που τρέλανε τον Κλοπ!

Μετά την κατάκτηση των δύο αυτών βραβείων, ο «Φαραώ» ενέμεινε στο ότι το μέλλον του είναι στο Merseyside και πως η φετινή χρονιά και η επιστροφή στο Champions League είναι μόνο η αρχή για αυτή τη φουρνιά παικτών στη Liverpool.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και όλα είναι καλά.  Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη, την Κυριακή και μετά τον τελικό του Champions League αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.  Αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ και το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες.  Δεν είδα όλα τα παιχνίδια της ομάδας πέρυσι αλλά φέτος έχουμε φανταστική χρονιά.  Είμαστε άνετοι αναφορικά με τη συμμετοχή μας στο Champions League και την επόμενη σεζόν.  Έχουμε ξεπεράσει κορυφαίες ομάδες όπως η City και η Roma και είναι μόνο η αρχή» είπε ο φετινός σούπερσταρ της Liverpool.

Διαβάστε επίσης: Σαλάχ: Από €26.000 πλέον αξίζει €82.300.000!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ