aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡούνεϊ: «Μπήκα στην προπονητική για να αναλάβω την Γιουνάιτεντ»

Ρούνεϊ: «Μπήκα στην προπονητική για να αναλάβω την Γιουνάιτεντ»

Στο Hall Of Fame της Premier League μπήκε πρόσφατα ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο παλαίμαχος άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον ασχολείται πλέον με την προπονητική, καθώς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι, την οποία και προσπαθεί να διατηρήσει στην Championship.

Τα «κριάρια» του αγγλικού ποδοσφαίρου βρίσκονται στο -21 και σε περίπτωση, που καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους αυτό, τότε θα πρόκειται για έναν από τους πιο απίστευτους και συνάμα ζόρικους θρύλους που έχουν επιτευχθεί.

Ο Ρούνεϊ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον πάγκο μιας ομάδας, η οποία αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι η Έβερτον, ωστόσο ο ίδιος απέρριψε την πρόταση αυτή. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το ότι ήθελε να μείνει και να ολοκληρώσει την δουλειά του στην Ντέρμπι, ενώ σύμφωνα με την Sun και τα όσα ο ίδιος είπε ένας από τους λόγους που ασχολήθηκε με την προπονητική δεν ήταν άλλος από το να αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο κυριότερος λόγος που έχω μπει στην προπονητική είναι για ν’ αναλάβω κάποια στιγμή την Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι τώρα δεν είμαι έτοιμος για κάτι τόσο μεγάλο, όμως θέλω να φτάσει μια μέρα που θα βρεθώ εκεί και θα κάνω τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ