aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡονάλντο: «Πέρασα άσχημη περίοδο στην καριέρα μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος»

Ρονάλντο: «Πέρασα άσχημη περίοδο στην καριέρα μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος»

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής του ομάδας ενόψει του πρώτου παιχνιδιού των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στο Λιχτενστάιν (23/3, 21:45). Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ρωτήθηκε για την επεισοδιακή αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον «CR7» να κάνει λόγο για μια άσχημη περίοδο της καριέρας του.

«Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού, πολλές φορές δεν βλέπεις τι υπάρχει από κάτω σου. Έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά από τα όσα πέρασα τους τελευταίους μήνες. Πέρασα μια άσχημη περίοδο στην καριέρα μου, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και όλα αυτά υπήρξαν μέρος της βελτίωσής μου. Πιστεύω ότι όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, βλέπεις ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σου», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην εθνική και τον νέο προπονητή, λέγοντας: «Αισθάνομαι πολύ καλά και για αυτό βρίσκομαι εδώ. Αλλιώς δεν θα είχα κληθεί. Πλέον, παίζω στη Σαουδική Αραβία και δεν θα πω ψέματα, δεν είναι η Premier League. Αλλά πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που με έχει εκπλήξει. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και οι ξένοι ποδοσφαιριστές δίνουν ποιότητα. Αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια θα είναι το 5ο ή το 6ο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Είμαστε χαρούμενοι με την έλευση του Μαρτίνεζ, οι προπονήσεις είναι πολύ δυναμικές, υπάρχει νέος αέρας και νέες ιδέες. Μετά από τόσα χρόνια ήταν μια καλή αλλαγή και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και αυτή η νέα ομάδα θα καταφέρει πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ