aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡονάλντο: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα»

Ρονάλντο: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει για άλλη μια φορά και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του, μιας και είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 137 τέρματα σε 179 παιχνίδια.

Από την πλευρά του πάντως, ο 36χρονος επιθετικός χαρακτήρισε δύσκολη την έδρα των «μπεργκαμάσκι», μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για την Ιταλία, στην οποία έζησε τα τελευταία χρόνια πριν την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Επιστροφή στην Ιταλία», έγραψε ο Ρονάλντο στο Instagram. «Μια χώρα που καλωσόρισε εμένα και την οικογένειά μου τόσο καλά, ένα καταπληκτικό μέρος που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Γνωρίζω εκ πείρας ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις στο Μπέργκαμο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αταλάντα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό είναι Champions League και εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαστε εκεί που ανήκουμε! Πάμε, Διάβολοι!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ