aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΡόμπερτσον: «Το τρόπαιο για τον Κλοπ»

Ρόμπερτσον: «Το τρόπαιο για τον Κλοπ»

Οι Αντι Ρόμπερτσον και Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ ήταν οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ που μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δύο παίκτες των Reds αναφέρθηκαν στη ζέστη που επικρατεί στη Μαδρίτη και στην περσινή εμπειρία της Λίβερπουλ από τον τελικό με τη Ρεάλ, ενώ τόνισαν πως θέλουν το τρόπαιο για τον Γιούργκεν Κλοπ και όλους τους οπαδούς, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξάντερ-Αρνολντ…

«Μια καλή ομάδα πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές καταστάσεις. Η ζέστη θα είναι ένα πρόβλημα, ξέρουμε ότι θα επικρατεί ζέστη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Ημασταν στον τελικό και πέρυσι, η Τότεναμ είναι για πρώτη φορά. Σε θέμα ποιότητας, υπάρχει σχεδόν ισορροπία. Εχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως κι εμείς. Θα παλέψουμε ως το τέλος για να δούμε ποιος το θέλει περισσότερο. Νομίζω πως θα είναι ένα ματς με αρκετή τακτική και από τις δύο πλευρές.

Ξέρουμε ότι έχουμε υποστήριξη από τους οπαδούς μας όπου κι αν πάμε. Το είδαμε τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Ολοι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τους οπαδούς. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε.

Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο στυλ και θα προσπαθήσουμε να μην το αλλάξουμε για κανέναν αντίπαλο. Το να κάτσουμε στην άμυνα και να τους αφήσουμε να μας επιτεθούν θα είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς. Θέλουμε να είμαστε στο δικό τους μισό, για αυτό δουλεύουμε. Ο,τι κι αν γίνει, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον τρόπο μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπερτσον…

«Η ζέστη είναι θέμα και για τις δύο ομάδες. Από την στιγμή που θα αρχίσει το ματς, θα είναι θέμα και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε τι καιρός θα επικρατεί, είναι κάτι που έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Δε νομίζω πως είναι αουτσάιντερ η Τότεναμ. Τα δύο παιχνίδια κόντρα σε αυτούς, ήταν τα πιο δύσκολα που παίξαμε στο πρωτάθλημα. Μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα, αλλά μπορούμε κι εμείς. Το θέμα είναι ποιος θα είναι καλύτερος την ώρα του ματς.

Νιώθουμε καθημερινά την πίεση του να παίζεις σε αυτό το κλαμπ. Ξέρουμε τον κόσμο που έχουμε παγκοσμίως. Οι οπαδοί στο γήπεδο απλά εκπροσωπούν όλο αυτό τον κόσμο. Εκτιμούμε την υποστήριξη που έχουμε και είμαι σίγουρος ότι και αύριο θα είναι όπως πρέπει.

Πολλοί από εμάς ήταν στο Κίεβο πέρυσι και μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την εμπειρία και να διαχειριστούν την πίεση. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε την ήττα στο Κίεβο ή στη Βασιλεία, στο Europa League. Αν το κάναμε, θα είχαμε πρόβλημα.

Από όταν ήρθε εδώ ο προπονητής, άλλαξε τα πάντα. Θέλουμε να του ανταποδώσουμε με την κατάκτηση του τροπαίου. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δε θέλουμε να νικήσουμε μόνο για τον Κλοπ, αλλά για όλη την ομάδα. Για όλους όσοι είναι στο Melwood και για τους οπαδούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ