aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡις Τζέιμς: Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League!

Ρις Τζέιμς: Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League!

Όταν ο Ρις Τζέιμς αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα της Τσέλσι, έχοντας την αρμοδιότητα να καλύπτει ολόκληρη την πλευρά της, συνήθως… κάτι καλό συμβαίνει. Πρόκειται άλλωστε, ακόμη και αν δεν του φαίνεται, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που ανέδειξε κατά βάση ο Φρανκ Λάμπαρντ, και καθιέρωσε ο Τόμας Τούχελ, έχοντας μετατρέψει τον 21άχρονο διεθνή, και σε «μηχανή» παραγωγής τερμάτων.

Ακόμη και όταν ο ίδιος δεν σκοράρει, δημιουργεί. Ή ακόμη και αν δεν δημιουργεί, δίνοντας την ασίστ, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια. Ο Ρις Τζέιμς βρίσκεται αναμφίβολα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του!

Μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ στην Premier League, αποτελεί τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή της Τσέλσι σε συμμετοχή σε γκολ, αναλογικά με τους αριθμούς του, αλλά και τον πρώτο της σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος, όντας ο μόνος με 4 γκολ, μπροστά και από τον Μέισον Μάουντ.

Επίσης, είναι ο δεύτερος σε τελικές πάσες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ η τελευταία φορά που ο ίδιος σκόραρε και η Τσέλσι ηττήθηκε, χρονολογείται πριν από μία τριετία! Καλός οιωνός, εκπληκτικός Ρις Τζέιμς, που αποτελεί και τον μοναδικό «καθαρόαιμο» δεξιό οπισθοφύλακα της Τσέλσι με γκολ στην σεζόν, μιας και ο Θέσαρ Αθπλικουέτα είναι ο μοναδικός αμυντικός της, που δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ