aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡετρό βίντεο: Οι αντιδράσεις τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ χάνει το πρωτάθλημα του 2012 από...

Ρετρό βίντεο: Οι αντιδράσεις τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ χάνει το πρωτάθλημα του 2012 από τη Σίτι

Το πιο συναρπαστικό φινάλε στην ιστορία της Premier League ήταν σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόλις κερδίσει στην έδρα της Σάντερλαντ (0-1), αλλά το μυαλό και τα… αυτιά της ήταν αλλού. Μέχρι το 92’ η συμπολίτισσα Σίτι ήταν πίσω στο σκορ από την ΚΠΡ (1-2) και ακόμη και με ισοπαλία ο τίτλος θα πήγαινε στους «κόκκινους διαβόλους».

Τα γκολ του Τζέκο στο 91:14 και Αγουέρο στο 93:20 έφεραν τούμπα τα συναισθήματα. Ένα βίντεο από εκείνη την ημέρα αποτυπώνει το… σοκ και την απογοήτευση στα πρόσωπα όλων στη Γιουνάιτεντ, όσο κι αν προσπάθησαν να μείνουν ψύχραιμοι, μετά την είδηση του γκολ-τίτλου του Αργεντινού.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να μασούσε νευρικά την τσίχλα του, αλλά ήταν ο πρώτος που αντέδρασε ως πραγματικός ηγέτης. Έκανε νόημα στους παίκτες του να πάνε στους οπαδούς και να τους χειροκροτήσουν για τη στήριξη.

Ένα βίντεο-διαμάντι παρουσιάζει πώς βίωσε τη διαδρομή από τον παράδεισο στην κόλαση η Γιουνάιτεντ στις 13/5/2012:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ