aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡέγιες: Το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Ρέγιες: Το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του για τα 8 χρόνια σχέσης τους

H παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα πενθεί για την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της, ωστόσο οι άνθρωποι που πονάνε περισσότερο από κάθε άλλον για τον αδόκητο χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες δεν είναι άλλη από την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο άλλοτε επιθετικός της Σεβίλλης, της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Εσπανιόλ και της Μπενφίκα, είχε δημιουργήσει μία πολύ ωραία οικογένεια. Από παλαιότερη σχέση του με την Ana Lopez είχε αποκτήσει έναν γιο, τον 11χρονο Χοσέ Αντόνιο (πήρε το όνομά του), ενώ από το γάμο του το 2017 με την Noelia Lopez αφήνει πίσω δύο κορίτσια.

Την 5χρονη Νοέλια και την Τριάνα που γεννήθηκε λίγο πριν από το γάμο του ζευγαριού πριν από δύο χρόνια στη γενέτειρά του, την Ουτρέρα, στο μέρος δηλαδή που άφησε και την τελευταία του πνοή μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου.

Ειρωνία της τύχης είναι πως στις αρχές της εβδομάδας ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και η Noelia Lopez συμπλήρωσαν οκτώ χρόνια από την πρώτη γνωριμία τους και με αφορμή αυτό το γεγονός ανέβασαν κοινή φωτογραφία τους στο προσωπικό λογαριασμό της αγαπημένης του στο Instagram.

“Όταν δεν ζητάς τίποτα και σου δίνουν τα πάντα. Και αντιλαμβάνεσαι πως όλοι είναι εκεί που θέλουν να είναι και με όποιον θέλουν να είναι. Ευτυχισμένα 8 χρόνια αγάπη μου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες”, ήταν το μήνυμά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ