aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν στο... μάτι τον «Ασιάτη Μέσι» (vds)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν στο… μάτι τον «Ασιάτη Μέσι» (vds)

Ο Τακεφούσο Κούμπο θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιαπωνικού ποδοσφαίρου. Το όνομά του έχει γραφτεί αρκετές φορές ως μετεγγραφικός στόχος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, αγωνίζεται στην FC Τόκιο και το τελευταίο διάστημα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Τον μάθαμε πριν από πολλά χρόνια όντας στις ακαδημίες της Μπαρσελόνα σε ηλικία 10 ετών, αλλά πλέον φημολογείται ότι τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Από το 2011 μέχρι το 2015, ο νεαρός Ιάπωνας υπήρξε μέλος της «Μασία», όμως ο αντικανονικός τρόπος που ο Τακεφούσο Κούμπο ταξίδεψε στην Ευρώπη ανάγκασε τον ίδιο αλλά και την Μπαρσελόνα να τον στείλουν πίσω ατην Ιαπωνία.

Χθες, όμως, 4 Ιουνίου, ο Κούμπο έκλεισε τα 18 του και έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στην «γηραιά ήπειρο» και να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας που θέλει. Η φήμη του γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη, αποκαλείται ο «Μέσι της Ασίας» και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του. Όπως αναφέρουν ιαπωνικά ΜΜΕ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν πολύ ψηλά στη μετεγγραφική τους λίστα.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κινηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την αγορά του. Όπως είναι λογικό και η Μπαρτσελόνα τον έχει στην λίστα με τους νεαρούς παίκτες που θέλει να φέρει στο Καμπ Νου.

Δείτε ένα δείγμα των όσων μπορεί να κάνει ο Ιάπωνας:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ