aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡέαλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μόντσι

Ρέαλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μόντσι

Η «βόμβα» έπεσε χθες στη Σεβίλλη με τον Μόντσι να ανακοινώνει στην ομάδα ότι αποχωρεί από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο Μόντσι είναι ο άνθρωπος στον οποίο η Σεβίλλη οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της τα τελευταία χρόνια καθώς με τους χειρισμούς του στα μεταγραφικά ζητήματα και στη λειτουργία του scouting κατάφερε να ανεβάσει πολλά σκαλοπάτια τον σύλλογο.

Όπως όλα δείχνουν ο Μόντσι αποχωρεί από το Σάντσεθ Πιθχουάν για προσωπικούς λόγους και ήδη στη γωνία περιμένουν οι ενδιαφερόμενοι.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται να τον προσλάβουν σε έναν αντίστοιχο ρόλο.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντσι αποτελεί προσωπική επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος γνωρίζει τη δουλειά του στη Σεβίλλη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στη Γιουνάιτεντ η έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο σίγουρα θα πρέπει να παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ