aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Ένα μήνα εκτός ο Ράμος – Χάνει τα ματς με Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα

Ρεάλ: Ένα μήνα εκτός ο Ράμος – Χάνει τα ματς με Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα

Τελειωμό δεν έχουν οι τραυματισμοί για την Ρεάλ, καθώς στις ήδη υπάρχουσες απουσίες ήρθε να προστεθεί μία ακόμα.

Ο λόγος για τον αρχηγό της «Βασίλισσας» Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ενώ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ανέβαζε στροφές υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ, ο παίκτης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «AS» ο Ανδαλουσιάνος κεντρικός αμυντικός, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο ματς με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο παιχνίδια με την Λίβερπουλ έχουν οριστεί στις 6 και στις 14 Απριλίου στην Μαδρίτη και στο «Άνφιλντ» αντίστοιχα, ενώ το ματς με τους «μπλαουγκράνα» στις 10 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ