aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡαντεβού με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μιλάνο για Μανωλά!

Ραντεβού με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μιλάνο για Μανωλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ιταλία, η Ρόμα προτίθεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά, αλλά συνάμα είχε ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προσκήνιο του τελικού Champions League.

Είναι από τα πιο hot ονόματα στην ευρωπαϊκή πιάτσα. Ο Κώστας Μανωλάς απασχολεί μεταγραφικά τις μεγαλύτερες ομάδες της Premier League και οι εξελίξεις είναι καθημερινές. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA από πηγές που πρόσκεινται στους «τζιαλορόσι», η Ρόμα είναι έτοιμη να προσφέρει στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του (από 1,5 σε 3 ετησίως), θέλοντας να τον έχει ικανοποιημένο ακόμα σε ενδεχόμενο που τελικά ο Μανωλάς παραμείνει στην Ρόμα.

Αυτός πάντως δεν φαίνεται να είναι πολύ πιθανό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που πρόσκεινται στην διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στην Μιλάνο και ο σκοπός του δεν ήταν απλώς να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNΑ, o Γούντγουορντ είχε επαφές με ανθρώπους της Ρόμα (όχι με τον Τεχνικό Διευθυντή, Βάλτερ Σαμπατίνι που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας) που πρόσκεινται στον Αμερικανό ιδιοκτήτη της Ρόμα (πιθανότατα τον εκτελεστικό διευθυντή Μάουρο Μπαλντισόνι), θέλοντας να κάνει ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το οποίο σιγά – σιγά αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ