aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡάνγκνικ: Θέλει Βέρνερ το καλοκαίρι στη Γιουνάιτεντ

Ράνγκνικ: Θέλει Βέρνερ το καλοκαίρι στη Γιουνάιτεντ

Την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Τσέλσι θα εισηγηθεί ο Ραλφ Ράνγκνικ, μιας και οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, επιθυμεί την ενίσχυση του συλλόγου προκειμένου να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική. Για να το πετύχει αυτό αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις, με τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει… ιστορία με τον 25χρονο επιθετικό της Τσελσι, αφού τον είχε αποκτήσει από τη Στουτγάρδη κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λειψία. Αν και ο Ράνγκνικ ήταν αθλητικός διευθυντής για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στον σύλλογο, προπονούσε τον Γερμανό διεθνή κατά τη σεζόν 2018/19.

Τότε, ο Βέρνερ ήταν σε καλή φόρμα, σημειώνοντας 19 γκολ και 13 ασίστ σε 38 συμμετοχές. Την επόμενη χρόνια ήταν ακόμα καλύτερος, σκοράροντας 28 φορές μόνο στην Bundesliga και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει τη μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Ράνγκνικ θέλει να δώσει στον Τίμο Βέρνερ, την ευκαιρία να αναζωπυρώσει τη στασιμότητα της καριέρας του, αποκτώντας τον στη Γιουνάιτεντ. Από την πλευρά του, ο Γερμανός άσος, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα είναι ανοιχτός σε προτάσεις που αφορούν το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ