aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡάνγκνικ στους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Πρεσάρετε με το δικό μου στιλ ή είστε εκτός ομάδας»!

Ράνγκνικ στους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Πρεσάρετε με το δικό μου στιλ ή είστε εκτός ομάδας»!

Περίοδος χάριτος… τέλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του και τους προειδοποίησε ότι αν δεν μάθουν να πρεσάρουν με τον δικό του τρόπο, θα τεθούν εκτός ομάδας!

Στην τελευταία προπόνηση των «κόκκινων διάβολων» ενόψει του αποψινού αγώνα Κυπέλλου με την Άστον Βίλα, ο Γερμανός τεχνικός απασφάλισε, βλέποντας, άλλωστε, τους παίκτες του να αποδίδουν κάκιστα -τη στιγμή, δε, που οι μισοί εξ αυτών θέλουν να φύγουν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times, η περίοδος προσαρμογής στη φιλοσοφία του Ράνγκνικ τελείωσε και ο 63χρονος έστειλε προειδοποίηση σε σκληρό τόνο, λέγοντας:
«Ή θα πρεσάρετε με το δικό μου στιλ ή θα μείνετε εκτός ομάδας»!
«Επιστρέψαμε στις παλιές κακές συνήθειες, που έχει δείξει η ομάδα στο παρελθόν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το επίπεδο», είπε συγκεκριμένα ο Γερμανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ