aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡάνγκνικ: «Ποτέ δεν λες όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ράνγκνικ: «Ποτέ δεν λες όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε επίσημα τον Ραλφ Ράνγκνικ, με τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας να δηλώνει πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση ενός τόσου μεγάλου κλαμπ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως στόχος του είναι να φέρει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και διέψευσε τα περί… προμήθειας αν φέρει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην ομάδα.

Αναλυτικά, μίλησε για:
-τις προτεραιότητές του: «Ο κύριος στόχος για μένα είναι να φέρω περισσότερη ισορροπία στην ομάδα. Δεχθήκαμε δύο τέρματα από την Άρσεναλ και χρειάστηκε να σκοράρουμε τρία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι απλά πάρα πολλά για ένα παιχνίδι. Η προσέγγισή μου είναι να φέρω περισσότερη ισορροπία, περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι».

-το πώς αποφάσισε να πει το «ναι»: «Πέρυσι τον Φεβρουάριου με προσέγγισε η Τσέλσι και μου πρότεινε να αναλάβω υπηρεσιακός προπονητής για τέσσερις μήνες, χωρίς προοπτικές για να δουλέψω μακροχρόνια. Τώρα εδώ μιλάμε για 6,5 μήνες. Έχει παιχθεί μόλις το 1/3 των παιχνιδιών του πρωταθλήματος και όπως όλοι γνωρίζετε έχουμε συμφωνήσει να παραμείνω ως σύμβουλος για τα επόμενα δύο χρόνια. Εάν ένα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε προσεγγίσει δεν μπορείς να πεις “όχι”. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εδώ και είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με αυτήν την ομάδα».

-την αποχώρηση του Μάικλ Κάρικ από το σταφ: «Τον συνάντησα πριν από δύο ημέρες για μια ώρα. Προσπαθούσα να τον πείσω να μείνει. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με το τρέχον προσωπικό, χρειάζομαι την τεχνογνωσία τους. Θα προσπαθήσω να βρω έναν, δύο, τρεις να ενταχθούν στο δυναμικό μας αλλά δεν είναι τόσο εύκολο με το Brexit».

-τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στα 36 του δεν έχω δει ποτέ άλλον παίκτη που να είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση σε αυτή την ηλικία. Μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά».
-τις φήμες πως θα εισπράξει πριν 10 εκατ. λιρών αν πείσει τον Χάαλαντ να πάει στη Γιουνάιτεντ: «Ναι, 10 εκατ. λίρες για τον Χάαλαντ, άλλα τόσα για τον Εμπαπέ, τον Λεβαντόφσκι και τον Κίμιχ. Προφανώς όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος όρος στο συμβόλαιό μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ