aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡάνγκνικ: «Ο Ρονάλντο πρέπει να σκοράρει περισσότερο»

Ράνγκνικ: «Ο Ρονάλντο πρέπει να σκοράρει περισσότερο»

Δηλώσεις για το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοράρει αρκετά τον τελευταίο καιρό, έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα του Πορτογάλου, αλλά ολόκληρης της ομάδας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο, αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν στη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι, μένοντας στο 1-1 και πέφτοντας εκτός πρώτης τετράδας στη βαθμολογία της Premier League. Επιπλέον, λίγες μέρες νωρίτερα είχε έρθει και ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Μίντλεσμπρο στο FA Cup, με το κλίμα στην ομάδα να γίνεται ολοένα και πιο… βαρύ.

Αυτό, φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Ραλφ Ράνγκνικ ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον (12/2, 14:30), με τον Γερμανό τεχνικό να κατηγορεί ευθέως τον Ρονάλντο πως δεν σκοράρει όσο θα έπρεπε, προσθέτοντας ωστόσο παράλληλα πως αυτό είναι ένα πρόβλημα που αφορά ολόκληρη την ομάδα.

«Προφανώς, ο Ρονάλντο θα έπρεπε σκοράρει περισσότερα γκολ. Δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν έχει σκοράρει αρκετά. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα του Κριστιάνο. Συμβαίνει και με άλλους παίκτες μας. Δεν σκοράρουμε όσα γκολ θα έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε τις επόμενες εβδομάδες», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ