aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡάνγκνικ: «Δεν αφήνω τον Καβάνι να φύγει, είναι σημαντικός παίκτης για μένα»

Ράνγκνικ: «Δεν αφήνω τον Καβάνι να φύγει, είναι σημαντικός παίκτης για μένα»

Η φετινή σεζόν για τον Έντισον Καβάνι δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς λόγω τραυματισμών αλλά και του κορωνοϊού έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μόλις 10 παιχνίδια, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι (3-1) να είναι η πρώτη στην Premier League μετά τις 30 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία ήθελαν τον Ουρουγουανό επιθετικό να επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον και εκείνον να απορρίπτει πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς για χάρη των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον 34χρονο να αποχωρήσει νωρίτερα από το το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, ξεκαθάρισε πως είναι απίθανο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, ενώ τόνισε πως έχει εξηγήσει στον Καβάνι πόσο τον υπολογίζει και πόσο σημαντικός είναι για εκείνον.

«Είχαμε μερικές συζητήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Καβάνι και είναι πιθανότατα ο παίκτης με τον οποίο έχω μιλήσει περισσότερο. Του είπα από την πρώτη μέρα ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Ο επαγγελματισμός του, όπως και η ηθική του είναι εκπληκτική και του είπα ότι θέλω απεγνωσμένα να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ξέρει επίσης πόσο τον σέβομαι και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε βασικός μαζί με τον Κριστιάνο κόντρα στην Μπέρνλι.

Ξέρει ότι σίγουρα δεν θα τον αφήσω να φύγει. Θα προτιμούσα να έχω έναν άλλο Έντι, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ