aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΨυχάρα Έβερτον ξέρανε με την… τρίτη την Άρσεναλ και την αποτελείωσε στο 92' (vid)

Ψυχάρα Έβερτον ξέρανε με την… τρίτη την Άρσεναλ και την αποτελείωσε στο 92′ (vid)

Τι ματσάρα είδαμε στο κλείσιμο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ», που τα είχε όλα, η ψυχωμένη Έβερτον έκανε μία τρομερή ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ και με το 2-1 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου! Αυτή, δε, ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους «κανονιέρηδες», που έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για τετράδα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν βγαλμένη από ταινία θρίλερ.

Στο 44′, ο Ριτσάρλισον βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR και λίγα λεπτά μετά, στο 45’+2′, άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ! Στο 58′, δε, ακυρώθηκε και το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου, με το «Γκούντισον Παρκ» να… ωρύεται! Στο 79′, όμως και πάλι ο 24χρονος σκόραρε, αυτήν τη φορά κανένα VAR δεν μπορούσε να του στερήσει τη χαρά και η Έβερτον έφερε το ματς στα ίσα.

Στιγμές αργότερα, οι Λονδρέζοι είχαν ένα απίστευτο δοκάρι σε κεφαλιά του Ενκέτια, για να έρθει το… μπαμ στο 90’+2′.

Με μια απίθανη βολίδα, ο Γκρέι τίναξε τα δίχτυα της Άρσεναλ και τα «ζαχαρωτά» πήραν με μια τρομερή ανατροπή τη νίκη -και πολύ βαθιές ανάσες ο Ράφα Μπενίτεθ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ