aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Πρόθυμη να ξοδέψει πάνω από 110.000.000 ευρώ η Παρί για Ράσφορντ

Πρόθυμη να ξοδέψει πάνω από 110.000.000 ευρώ η Παρί για Ράσφορντ

Ούτε πέντε ούτε δέκα αλλά πάνω από €110εκ. είναι έτοιμη η Παρί Σεν Ζερμέν να δώσει για το Μάρκους Ράσφορντ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του καλοκαιριού στη Ligue1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιδιώκει η ομάδα της Γαλλίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τον προπονητή της Τόμας Τούχελ.

Υποτιμημένη φαίνεται πως είναι η αξία του 22χρονου Άγγλου από τους «Κόκκινους Διαβόλους» όπως αφήνει να εννοηθεί ο Γερμανός τεχνικός και επιχειρεί να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας ότι όσα χρήματα και να ζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι αρκετά για την ποιότητα του παίκτη που θα εναρμονιστεί με την ομάδα που δημιουργεί για τη νέα χρονιά η Παρί.

Φυσικά, μπορεί να είναι ο No1 μεταγραφικός στόχος των Γάλλων, όμως, η τελευταία κουβέντα δεν έχει ακουστεί ακόμη από την πλευρά της ομάδας της Premier League με όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ