aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρότεινε Λουίς Ενρίκε στην Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Πρότεινε Λουίς Ενρίκε στην Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζει από χθες ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν. Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, συναντήθηκε στο Μόναχο με τον Ούλι Χενες, που του αποκάλυψε ποιος θα είναι ο προπονητής που θα παρουσιάσει μέσα στις «επόμενες μέρες». Όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα ο Γκουαρντιόλα συμφώνησε με την επιλογή των Βαυαρών.

Ομως σύμφωνα με την Sport1, ο Γκουαρντιόλα είναι εκείνος που πρότεινε τον Λουίς Ενρίκε στην Μπάγερν, ενώ σημειώνεται ότι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, αναμένεται ακόμα και σήμερα στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, προκειμένου να συζητήσει και να υπογράψει με την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

«Αυτή ήταν μια καθαρά φιλική συνάντηση. Αλλά βέβαια ανταλλάξαμε επίσης απόψεις. Τον είπα εγώ ποιος θα είναι ο προπονητής που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες και εκείνος συμφώνησε», αναφέρει ο 65χρονος πρόεδρος των Βαυαρών. Ο Γκουαρντιόλα, που ήταν στον πάγκο τη Μπάγερν από το 2013 έως το 2016, επισκέφθηκε επίσης το Oktoberfest.

Την περασμένη Πέμπτη, η Μπάγερν απέλυσε τον Κάρλο Αντσελότι μετά από μόλις 454 ημέρες. Πάντως, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί ο πρώην προπονητής του Ντόρτμουντ Τόμας Τουχές και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, προπονητής της Χοφενχάιμ, εξακολουθούν ισχυρές επιλογές για τη διαδοχή του Ιταλού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ