aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠρόταση της Τσέλσι για τον Μοράτα

Πρόταση της Τσέλσι για τον Μοράτα

Πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να καταθέσει η Τσέλσι για τα δικαιώματα του Αλβάρο Μοράτα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος. Ο 24χρονος φορ της «βασίλισσας» είναι ένα από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και η ομάδα του Λονδίνου θα κινηθεί το καλοκαίρι για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Μάλιστα η Τσέλσι σκοπεύει να βγάλει 45 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της, για να μπορέσει να πείσει τη Ρεάλ να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Ο κόουτς των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, γνωρίζει καλά τον Μοράτα από την κοινή θητεία τους στη Γιουβέντους. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As», ο Κόντε ζήτησε από τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, να αποκτηθεί ο Μοράτα το καλοκαίρι. Η επιστροφή του Ισπανού φορ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη γι’ αυτόν, καθώς έχει 13 γκολ σε 34 συμμετοχές, στην πλειοψηφία τους ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ