aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρόταση στον Κλοπ από την Ντόρτμουντ: «Είσαι ηλίθιος; Έχεις πιει;»

Πρόταση στον Κλοπ από την Ντόρτμουντ: «Είσαι ηλίθιος; Έχεις πιει;»

Όσο και να ακούγεται σουρεάλ, με δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ λατρεύεται ως επίγειος θεός από τους φανς της Λίβερπουλ αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο Άνφιλντ, η Ντόρτμουντ κατέβαλε προσπάθεια για την επιστροφή του Γερμανού τεχνικού στο «Signal-Iduna Park».

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Bild που έδωσε στη δημοσιότητα κομμάτια από το νέο βιβλίο του Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε (έχει τίτλο «Real Love – A life with Borussia Dortmund»), με τον CEO των Βεστφαλών να αναφέρει στο βιβλίο αυτό, πως επιχείρησε το καλοκαίρι του 2018 να ρίξει γέφυρες για την επιστροφή του «Κλόπο» στους κιτρινόμαυρους σε μία άσχημη περίοδο για την ομάδα της Βεστφαλίας από άποψη αποτελεσμάτων.

«Ήξερα πως ο Γιούργκεν θα τιμούσε το συμβόλαιό του μέχρι τέλους. Πάντα εξαντλούσε τα συμβόλαιά του. Έψαχνα όμως για ένα νέο μονοπάτι στην Ντόρτμουντ και έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσω από τον Γιούργκεν να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο», ανέφερε ο Βάτσκε, με τον Κλοπ να έχει παραδεχτεί την πρόταση και να ισχυρίζεται μέσω του βιβλίου:

«Χτύπησε το τηλέφωνο όταν ήμουν στο αεροπλάνο, λίγη ώρα μετά τον τελικό του Champions League και μου είπε “Γιούργκεν, πρέπει να επιστρέψεις”». Νόμιζα ότι έκανε πλάκα και του είπα: «Είσαι ηλίθιος; Έχεις πιει; Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα; Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ».

Όσο για το λόγο που ο Βάτσκε προχώρησε στην τολμηρή πρόταση προς τον Κλοπ, αν και γνώριζε πως είχε μηδαμινές πιθανότητες να τον πείσει να επιστρέψει, ο ισχυρός διοικητικκός παράγοντας της Ντόρτμουντ ανέφερε το εξής: «Δεν θα είχα συγχωρήσει τον εαυτό μου αν δεν τον ρωτούσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ