aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Πρόταση 25 εκ. ευρώ για Γκέτσε η Λίβερπουλ»

«Πρόταση 25 εκ. ευρώ για Γκέτσε η Λίβερπουλ»

Ο Μάριο Γκέτσε ειδοποιήθηκε προ ημερών από τον Κάρλο Αντσελότι πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναζητά ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του και αυτός, ίσως, να είναι στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα «rp-online», οι «κόκκινοι» κατέθεσαν πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο εάν οι Βαυαροί θα αποδεχτούν την πρόταση των Άγγλων, από τη στιγμή που είχαν ξοδέψει 37 εκ. ευρώ πριν από 3 χρόνια για να τον αποκτήσει από τη Ντόρτμουντ.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός, πάντως, στο να μετακομίσει στο Μέρσεσαϊντ καθώς εκεί θα βρει έναν παλιό του γνώριμο. Τον Γίργκεν Κλοπ, που τον είχε προπονητή στη Ντόρτμουντ. Ο Γκέτσε έχει φέτος 15 συμμετοχές στη Μπουντσενσλίγκα και έχει πετύχει 3 τέρματα, ενώ συνολικά, στην τριετία της παραμονής του στη Μπάγερν μετράει 115 ματς και 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ