aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠροσφέρει 30 εκατ. ευρώ για Μούσα η Λέστερ!

Προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για Μούσα η Λέστερ!

Η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της και η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεβάζουν αισθητά τις απαιτήσεις στο στρατόπεδο της Λέστερ.

Γι’ αυτό το λόγο, οι «Αλεπούδες» σκοπεύουν εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τον ρόστερ τους, αξιοποιώντας τα μεγάλα οικονομικά οφέλη που αποκόμισαν από την τρομερή τους φετινή χρονιά.

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως «κυνηγάει» η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και ο Αχμέντ Μούσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για τον 23χρονο Νιγηριανό επιθετικό οι «Αλεπούδες» κινήθηκαν και τον Ιανουάριο, ωστόσο η πρόταση τους απορρίφθηκε από τη ρωσική ομάδα, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ρωσίας να αποκαλύπτει ωστόσο πως η Λέστερ έχει επιστρέψει «γερά» στο παιχνίδι για την απόκτηση του, μιας και έχει καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

«Η Λέστερ μας προσφέρει κάτι λιγότερο από 30 εκατ. ευρώ. Πριν από μερικές ημέρες ο Μούσα με πλησίασε και με ρώτησε αν γνωρίζω πότε επιστρέφει από τις διακοπές του ο Ρανιέρι. Δε γνωρίζω αν οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει περισσότερο, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης, όμως πιστεύω πως η πιθανότητα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι αρκετά μεγάλη», ανέφερε σχετικά ο Σλούτσκι μιλώντας σε ρωσικό κανάλι.

Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Μούσα μέτρησε 13 γκολ και 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ