aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠροκρίσεις για Λίβερπουλ, Τότεναμ, έστειλε… σπίτι της τη Λιντς η Γουέστ Χαμ! (vid)

Προκρίσεις για Λίβερπουλ, Τότεναμ, έστειλε… σπίτι της τη Λιντς η Γουέστ Χαμ! (vid)

Χωρίς την μεγάλη έκπληξη στα σημερινά ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας! Η Λίβερπουλ επικράτησε 4-1 της Σριούσμπερι, ενώ η Τότεναμ παρότι ζορίστηκε πήρε την πρόκριση επί της Μόρκαμπ (3-1). Η Νόριτς που είχε βασικούς για ένα ημίχρονο τους Γιαννούλη, Τζόλη πέρασε το εμπόδιο της Τσάρλτον (0-1).

Πρόκριση και για Γουέστ Χαμ με το 2-0 κόντρα στη Λιντς, με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να συνεχίζει να απογοητεύει, ενώ το εισιτήριο πήραν και οι Γουλβς, Στόουκ, Λούτον.

Η Σριούσμπερι… πάγωσε το «Άνφιλντ» στο 27ο λεπτό με τον Ούντο, αλλά η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή πριν καν βγει το ημίχρονο με τον Γκόρντον να ισοφαρίζει στο 34’ με ωραίο πλασέ και τον Φαμπίνιο να γράφει το 2-1 με πέναλτι στο 44’. Μετά το προβάδισμα που πήραν οι γηπεδούχοι και το καθάρισαν στο φινάλε με τον Φιρμίνο στο 79’ να σκοράρει με τακουνάκι και ο Φαμπίνιο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το 4-1.

Η Τότεναμ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, επικρατώντας με σκορ 3-1 της Μόρκαμπ με ανατροπή και μπόλικο… άγχος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33ο λεπτό με τον Ο’Κόνορ, με τον Γουινκς να ισοφαρίζει στο 74’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μόουρα έκανε την ανατροπή, για να έρθει ο Κέιν στο 88’ να γράψει το 3-1.

Στο ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες της Premier League, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 2-0 της Λιντς και προκρίθηκε. Ο Λαντσίνι στο 34’ έδωσε προβάδισμα στα «σφυριά», με τους φιλοξενούμενους να μην είναι ανταγωνιστικοί λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον Μπόουεν στο φινάλε να κλειδώνει την πρόκριση στις καθυστερήσεις.

Η Γουλβς είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-0), έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Νέλσον Σεμέδο στο 72’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους «λύκους» και τον Ποντένσε να σκοράρει εκ νέου στο φινάλε για το τελικό σκορ.

Η Νόριτς δυσκολεύτηκε στην έδρα της Τσάρλτον, αλλά πήρε τη νίκη-πρόκριση (0-1) χάρη στο γκολ του Ράσιτσα. Βασικοί για ένα ημίχρονο οι Γιαννούλης και Τζόλης.

Την πρόκριση πήραν και οι Λούτον, Στόουκ, που επικράτησαν 4-0 και 2-0 των Χάρογκεϊτ και Λέιτον Όριεντ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ