aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠρώην συμπαίκτης Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεχόταν μπούλινγκ για το κούρεμα και την συμπεριφορά του»

Πρώην συμπαίκτης Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεχόταν μπούλινγκ για το κούρεμα και την συμπεριφορά του»

Ο Δανός Μαντς Τιμ, πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος όταν βρισκόταν στην Αγγλία δεχόταν μπούλινγκ για το κούρεμα του και τη συμπεριφορά του.

Ο Τιμ εντάχθηκε σε ηλικία 16 ετών από την Οντένσε στις ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων» το 2000 και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2002. Αν και ανήκε στον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2006, αγωνίστηκε μόλις μία φορά με την πρώτη ομάδα, για δέκα λεπτά ως αλλαγή σε παιχνίδι Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Από το 2004 μέχρι να επιστρέψει στην Οντένσε παραχωρήθηκε δανεικός τρεις φορές (Βίκινγκ, Λιλ, Γουόλσολ).

Όλα αυτά τα χρόνια όμως έκανε προπονήσεις με τον Ρονάλντο και τον έζησε από κοντά εντός και εκτός γηπέδων και για αυτό στην αυτοβιογραφία του, «Red Devil» (Κόκκινος Διάβολος) σημειώνει: «Ο Κριστιάνο γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας για το κούρεμά του και τις ακροβατικές προσπάθειές του και τον τρόπο παιχνιδιού του, ο οποίος είχε ως μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσει τους προπονητές της ομάδας».

Και συμπληρώνει: «Το πραγματικό ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Κριστιάνο είναι ότι αμέσως έβαλε ως στόχο να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Και τα κατάφερε. Δεν είχε σημασία ό, τι και αν του έλεγαν. Ήταν εγώ, εγώ, εγώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο ‘CR7’».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ