Πρόεδρος Κάρντιφ: «Θα πληρώσουμε για τη μετεγγραφή του Σάλα μόνο εάν…»

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ τόνισε ότι θα εξετάσει προσεκτικά το συμβόλαιο της μεταγραφής του αδικοχαμένου παίκτη, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας του...

Στις αίθουσες του δικαστηρίου θα οδηγηθούν, όπως όλα δείχνουν, Κάρντιφ και Ναντ για τα χρήματα της μεταγραφής του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα. Ο πρόεδρος της ομάδας από την Ουαλία, Μεχμέτ Ντάλμαν, ξεκαθάρισε ότι θα εξετάσουν διεξοδικά το συμβόλαιο για να αποφασίσουν το αν πρέπει να πληρώσουν τους Γάλλους.

«Αν είμαστε υποχρεωμένοι από το συμβόλαιο να πληρώσουμε, φυσικά θα το πράξουμε. Είμαστε ένα κλαμπ με τιμή. Όμως αν δεν είμαστε υποχρεωμένοι και υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες, τότε να είστε σίγουροι και να περιμένετε ότι εγώ, ως πρόεδρος, θα διαφυλάξω τα συμφέροντα της ομάδας, θα το ψάξω για να διασφαλίσω τη θέση μας. Αυτό θα κάνουμε. Είμαστε στο στάδιο συλλογής πληροφοριών», τόνισε ο Ντάλμαν μιλώντας στο BBC.

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ επιβεβαίωσε ότι η Ναντ έχει ζητήσει 15 εκατ. Λίρες για τη μετεγγραφή. «Στη Ναντ ζήτησαν το ποσό που θεωρούν ότι δικαιούνται, υπάρχει μια διαδικασία και την έχουν ξεκινήσει. Αυτό που λέμε είναι πως δεν διαφωνούμε με αυτή τη διαδικασία, δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών και των τραγικών περιστάσεων. Δεν σχολιάζουμε, ούτε αρνητικά, ούτε θετικά. Το λέμε απλά: παρακαλώ να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν», κατέληξε.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ